Dizajn

 • Kurs Web dizajna za početnike

  Tehnologije: HTML, CSS, Notepad++

  Broj časova: 20

  Naučite kako da dizajnirate svoju prvu web stranicu na koju ćete postaviti kontakt podatke, prezentovati cjenovnik proizvoda ili usluga, postaviti ponude i radove, postaviti fotografije, dokumente, banere, kako da povežete Vaš web sajt sa društvenim mrežama i još mnogo toga.

  Opširnije

 • Kurs izrade promotivnih materijala

  Tehnologije: Illustrator

  Broj časova: 20

  Naučite vještine koje su neophodne za efektno dizajniranje logotipa, ilustracija, karikatura, dijagrama, grafikona, pozivnica, plakata, ikonica, banera, bilborda, poslovne galanterije, ambalažu, dizajn korporativnog identiteta, i mnogih drugih materijala za web i štampane primjene.

  Opširnije

 • Kurs obrade fotografije

  Tehnologije: Photoshop

  Broj časova: 20

  Naučite kreativne tehnike crtanja, obrade i manipulacije sa fotografijama. Photoshop je nezamjenjiv za pripremu fotografije za korištenje u web formi (baneri, društvene mreže, fotografske galerije i slično) kao i za štampanu formu (reklamni materijali, fotografije, priprema proizvoda za katalog).

  Opširnije

 • Kurs fotografije

  Tehnologije: Photoshop

  Broj časova: 36

  Kurs elementarne fotografije je namjenjen svima koji žele da unaprijede znanja, iskustva i vještine fotografisanja. Prevashodni cilj kursa je da polaznik vidi i uoči motiv na fotografski način i iznađe najbolje tehničko rješenje da ga realizuje u praksi. Fotografija se stvara u glavi.

  Opširnije

 • Kurs obrada i prelom teksta

  Tehnologije: InDesign

  Broj časova: 20

  Naučite kako da pripremite katalog proizvoda, knjigu i stručni časopis, magazin, prezentaciju fotografija sa važnog događaja (Photobook), godišnji izvještaj, Newsletter, knjigu standarda, korisničko uputstvo i još mnogo toga.

  Opširnije

 • Kurs animacije za djecu

  Tehnologije: CorelDRAW, Photoshop

  Broj časova: 10

  Kurs je namijenjen za djecu školskog uzrasta od 10 do 15 godina. Posebno sačinjen plan podstiče djecu da razvijaju kreativnost, navikavaju se na timski rad kroz druženje. Nakon završenog kursa djeca će moći samostalno da naprave animaciju.

  Opširnije