Besplatna radionica

Dizajn i primjena vizit karte

Informatička akademija InfoARS organizuje besplatnu jednodnevnu radionicu čiji je cilj da se zaposlenima u preduzećima praktično pokaže uloga vizit karte u poslovnoj komunikaciji. Predavač će kroz praktičan rad naučiti učesnike kako da koriste grafičke programe za njihovu izradu.

Pogledaj program radionice

 

Radionica će biti održana 4. septembra 2016. godine od 10 do 12 časova u prostorijama Informatičke akademije InfoARS adresa Carice Milice 43. Banjaluka.

Vizit karta je najčešće prva prezentacija preduzeća kod potencijalnih klijenata. Ona je neizostavan dio svakog marketinškog plana. Za svoju veličinu i troškove vjerovatno i najisplativiji dio tog plana.  Loše dizajnirana vizit karta ne služi svrsi pa u praksi takve vizit karte često ostave negativan utisak na klijente. A prvi utisak je najvažniji.

Kako Vam se ne bi desilo da zaposleni u Vašem preduzeću naprave ove početničke greške, nudimo Vam jedinstvenu priliku da Vi ili vaši zaposleni pohađate besplatnu dvosatnu radionicu na kojoj će Vas stručnjaci iz Akademije InfoARS obučiti kako da dizajnirate vizit karte.

Teme radionice:

  • Šta je to vizit karta i kad se koristi?
  • Različite vizit karte za različite prilike i namjene
  • Koje su najčešće greške na vizit kartama koje sebi ne smijete dozvoliti!
  • Izbor papira za štampu vizit karata
  • Koje poslovne informacije one treba da sadrže a koje ne
  • Kako da samostalno iskoristite primjere vizit karata na radionici za potrebe Vaše preduzeća

 

Upoznajte predavača

Goran Maksić

Grafički dizajner

Posjeduje 15-godišnje radno iskustvo i impresivan broj zadovoljnih klijenata. Pobjednik je na više od 15 međunarodnih konkursa na različitim freelance platformama. Softveri koje poznaje odlično a koristi ih za grafički dizajn su Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, CorelDraw. Trenutno pored redovnih predavanja u okviru akademije radi i na kreiranju raznih grafičkih rješenja. Sve ovo je i više nego dovoljna garancija da ćete kao polaznik na našoj akademiji dobiti samo najbolje.

Portfolio  Reference

Illustrator 95%
Photoshop 95%
Corel 95%
InDesign 93%

O Informatičkoj akademiji InfoARS

Informatička akademija InfoARS​ u ponudi ima preko 20 različitih IT kurseva uspješno se bavi edukacijom sa međunarodno priznatim sertifikatima iz oblasni grafičkog dizajna, CAD/CAM projektovanja, programiranja i slično.

​Pored edukacije Akademija ima tim programera i dizajnera koji svakodnevno za preduzeća na domaćem tržištu i inostranstvu razvija web sajtove, programira razne aplikacije i baze podataka te za potrebe kompanija izrađuje promotivne materijale​. Više detalja ovdje.

Učionice za obuku